"Wat er niet helemaal goed of gezond was, dat had ik eigenlijk niet zo in de gaten. Dat ik wat meer energie wilde en wat slanker wilde zijn, dat wel! Het advies dat Eline voor mij maakte kwam stapsgewijs in onze gesprekken tot stand. Het past bij me en daarom houd ik mijn nieuwe, gezondere leefstijl vol"

- Mirte, 29 jaar

"Regelmatig eet ik buiten de deur. Hoe combineer je dat met een gezonde leefstijl. Ik wist het echt niet. Eline heeft me geleerd ook in restaurants gezonde keuzes te maken. En dat werkt. Ik kan zelfs af en toe een nagerecht kiezen! Ik voel me energieker dan ooit tevoren."

- Jørgen, 52 jaar

"Beweging? Sport? Niet voor mij, dacht ik. Maar stap voor stap ben ik meer gaan bewegen en raad eens: dit werd voor mij steeds meer een gewoonte en als ik een dag geen tijd heb voor wat extra beweging, dan mis ik het! Eline heeft me hiertoe gestimuleerd en het werkt: ik voel me fitter dan ooit!"

- Lisa, 30 jaar

"Eigenlijk wist ik best goed wat gezond voor me was en wat niet, dacht ik. Maar ik had niet in de gaten dat ik ongemerkt toch veel tussendoor in mijn mond stopte. Zonder na te denken. Eline heeft me bewuster gemaakt hiervan. Ik denk nu veel meer na over wat ik eet en hoe ik dat verdeel over de dag. En zonder dat ik in de gaten heb dat ik echt veel veranderd heb, heb ik een gezondere leefstijl gekregen die bij mij past. Dat voelt goed!"

- Marloes, 36 jaar

Ook aan de slag? Neem contact met me op en maak gratis kennis.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.