Wie ben ik?

Mijn naam is Eline Bergshoeff en ik woon met veel plezier in Asten. Thuis word ik vergezeld door man, kinderen die in en uit vliegen, hond, paarden, poezen en pony’s. 

Veel ontspanning vind ik in de omgang met de dieren. Of dit nu het berijden van de paarden is, het voeren of stallen uitmesten; ik doe het graag. Verder ga ik graag wandelen met onze hond. Gezellig als er iemand van het gezin of de vrienden mee wandelt! Lekker uit eten of lekker zelf koken vind ik heerlijk. Lezen over gezonde voeding, gezond bewegen en ontspannen om een goede balans te vinden blijft voor mij interessant en leerzaam. 

Eerder had ik al een praktijk als gewichtsconsulente. Het helpen van mensen om gezonder en vitaler in hun vel te komen, geeft mij enorm veel voldoening. Ik word blij van mensen blij maken. En ik kan je verzekeren dat je blij wordt van een gezond lichaam!

Het jaar 2020 was voor mij het moment om de draad weer op te pakken. Doen waar ik blij van word en dat stemmetje in mijn hoofd eindelijk laten zwijgen.
Want dat bleef maar zeggen ‘begin weer voor jezelf, ga weer mensen helpen gezonder en vitaler te worden’. Uiteraard betekende dat meteen ook opfrissen van kennis, bijscholen en daar ben ik continu mee bezig. 

Inmiddels weet ik zeker dat ik samen met jou de goede, maar ook de risicovolle factoren van jouw leefstijl kan benoemen. Daarna starten we een traject met als doel jouw duurzame leefstijlverandering. Hoe doe ik dat? Door naar je te luisteren, mijn kennis te delen, je uitleg te geven over jouw keuzes en de achterliggende gedachten en gewoontes. Ik geef je handvatten om zelf andere keuzes te maken die tóch bij jou passen. En we bespreken wat voor jou de valkuilen zijn. Stap voor stap. En heel persoonlijk dus. Zodat jij die weg uiteindelijk zelfstandig kunt bewandelen.

Maak jij ook de keuze voor een gezonde en vitale leefstijl? Laat het me weten en dan maken we een afspraak! 

Voelt dit goed? Ga dan samen met mij op weg. 
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.