Jouw investering in een gezondere leefstijl

Kennismaking/intake

Het kennismakings- en het intakegesprek kunnen we combineren in één gesprek. Maar maak gerust eerst GRATIS kennis. Dat kan digitaal, telefonisch, bij mij in de praktijk of bij jou thuis. En als je dan een goed gevoel hebt over mijn begeleiding plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stel ik je vooral veel vragen en analyseer ik op deze manier jouw huidige leefstijl met bijbehorende factoren. We bespreken jouw motivatie en van daaruit gaan we samen kijken naar logische aanpassingen die stap voor stap tot een gezondere leefstijl gaan leiden. 

Dit intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur. 

Vervolgconsult

Tijdens de vervolgconsults bespreken we hoe het de afgelopen periode met je gegaan is, wat er goed ging en waar je tegenaan liep. We meten desgewenst de resultaten en nemen de doelen die je zelf in het vorige gesprek hebt gesteld samen door. We stellen bij, kijken waar de kansen voor jou liggen om nieuwe gewoontes aan te leren ingesleten gedrag bij te sturen. 
Aan het einde van ons gesprek vatten we samen waar je mee aan de slag gaat in de komende periode. Zo gaan we iedere keer samen een klein stapje verder op jouw leefstijlpad.


Een vervolgconsult duurt 3 kwartier tot een uur.

Opfrisconsult

Je bent al echt goed op weg en jouw aangepaste leefstijl is al steeds meer een gewoonte voor je geworden.
Toch is het maar wat fijn om af en toe nog een keer de puntjes op de i te zetten. Of je hebt een dipje en wilt weer even bijstellen en kijken hoe je de weg vooruit weer kunt vinden.
Dan ben je altijd welkom voor één of meer opfrisconsulten.
 


Een opfrisconsult duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
______________________________________

Neem contact met me op om te horen wat mijn begeleiding jou kost en welke pakketten er mogelijk zijn. 

Extraatje als cadeautje

In ons dagelijks leven zitten we over het algemeen veel, té veel. En daarom heb ik voor jou een cadeautje:
of het nu een intake-, vervolg- of opfrisconsult betreft, je kunt bewegen tijdens ons gesprek!
We kunnen samen gaan wandelen en ondertussen ons gesprek voeren. Is het donker of gewoon niet zulk lekker weer, geen probleem: in mijn praktijk staat een loopband en een crosstrainer, dus voel je vrij om te wandelen, joggen of cross trainen terwijl wij met elkaar praten. Efficiënt toch? Dat is mijn cadeautje voor jou.


 

_______________________________________

En kijk ook goed na of je aanvullend verzekerd bent. Want omdat ik lid ben van de beroepsvereniging kun je wellicht een vergoeding krijgen van jouw zorgverzekeraar. 

Als mijn aanpak jou aanspreekt, neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.